Rideklub / Halvpart
Halvpart
Her er muligheden for at få "din egen" hest eller pony.
Du har alle glæderne, lærer om ansvaret ved at have egen hest eller pony, men du slipper for det fulde ansvar, udgifter for opstaldning, foder, dyrlæge, smed osv.
En god måde for mange unge, som overgang til egen hest eller pony -
eller for dig der ikke har tiden til at have egen hest, men gerne vil have mere ridning/kontakt end den ugentlige undervisning kan tilbyde.

Halvparter

Kunne du tænke dig en halvpart?
Som elev i elevafdelingen har man mulighed for at opleve hvad det vil sige og hvad det indebærer at have sin egen pony. Man kan nemlig få "halvpart" på en elevpony.

Hvad vil det sige at have en halvpart på BKR?
En halvpart på BKR består i at man har en hest/pony til rådighed i weekender og ferieperioder samt til to ugentlige undervisningslektioner.

Man er i weekender og ferie, samt som minimum de ugentlig dage hvor man har undervisning, ansvarlig for at muge og ordne wrap til den pågældende hest/pony.
Ligeledes er der en udlukningsvagt og fodervagt ca. hver 2-3 måned.

Prisen for en halvpart er:
Hest 1240 kr. pr. mdr.
Pony 1075 kr. pr. mdr.
Prisen inkluderer  2 ugentlige undervisningslektioner samt facilitetskort.

Du kan se alle vores ponyer og heste her

Vil du vide mere er du velkommen til at høre nærmere ved vores undervisere eller ved bestyrelsen på bkr@sekretariat.dk

Kontakt Børkop Rideklub