Undervisning og elevheste / Undervisere

Undervisere

Emilie Hartmann Kuang 
 
Emilie Kuang er 22 år gammel. Hun har redet i 12 år. Emilie rider og træner til daglig ved den nuværende danske landstræner Lars Pedersen. Hun har redet op til S. Været placeret i ma** til internationale csi** stævner samt til almindelige landstævner. Emilie har redet internationale stævner over hele Europa, alt fra csi* til csi***. Har været en del af brutto landsholdet for Junior og youngrider. Været placeret til DMi top 5, 3 gange.
Emilie underviser hver onsdag i spring.
 
 
 

Gustav Meinertz 
 
Gustav Meinertz er 18 år gammel og A-rytter hvoraf han er en meget erfaren stævnerytter. Gustav har i løbet af sine ponyår tilredet samt redet mange forskellige heste og ponyer op.
Gustav lægger meget vægt på rytterens grundridning samt rytterens udførelse og præcision omkring øvelserne.
Gustav får selv undervisning af tidligere landstræner og berider Bjarne Nielsen samt undervisning af berider Jim Rasmussen. 
Gustav underviser mandag fra 18:30-20:45. 
 
 
 

Julie Olesen 
 
Julie er 15 år gammel og har sin egen pony. Julie er primært springrytter, men rider også meget dressur og går meget op i at hesten kan sin grundridning i dressuren for at hesten har de bedste betingelser samt vilkår for at springe.  Julie springer LA til springstævner, og træner forskellige øvelser fra LA i dressur. Julie har hjulpet med tilridning af flere ponyer, og rider udover det flere forskellige heste og ponyer. Hun underviser i dressur alle mandage, hvor hun gerne vil videreføre sin erfaring med heste og ridning. Julie underviser om mandagen i dressur. Julie får selv undervisning af Emilie Kuang i springning og af Gustav Meinertz i dressur.
 


Sidsel Broch
 
Sidsel er 20 år gammel, hun har redet siden hun var 3 år gammel og kommer fra en hestefamilie. Det er springning der har hendes største interesse, hvor hun også har været aktiv stævnerytter. Hun har undervist på Børkop rideklub siden September 2017. Sidsel om tirsdagen i dressur.
 
 
 
 Lærke Kjær
 
Lærke er 16 år gammel, og er en erfaren landstævnerytter. Hun har redet utallige af stævner gennem de sidste mange år og er meget fokuseret på at rytteren i den daglige træning danner et så stabilt grundlag for eventuelle stævner, så både hest og rytter føler tryghed på stævnebanerne. Lærke er tilhænger af at rytteren rider med den rigtige teknik i grundridningen frem for med kræfter. Udover dette er hun tilhænger af at man kommer rigtig langt hvis der i træningen er en god dialog mellem rytter og træner. Lærke underviser om torsdagen i dressur.