Kontingent inkl. DRF og distrikt
Medlem under 18 år:                                               420 kr. pr. år.
Medlem over 18 år:                                                 570 kr. pr. år.

Opstaldning
Pony boks uden vindue:                                       1.983 kr. pr. mdr.
Pony boks med vindue:                                        2.209 kr. pr. mdr.
Heste boks uden vindue:                                      2.204 kr. pr. mdr.
Heste boks med vindue:                                       2.430 kr. pr. mdr.

Depositum 2.000 kr. som betales tilbage når boksen afleveres i rengjort stand.

Opstaldningen inkluderer foder, træpiller (4 sække pr. ponyboks, 6 sække pr. hesteboks pr. mdr.), facilitetskort samt en ugentlig undervisningstime.

Man skal selv medbringe hø.

Man skal selv sørge for indlukning i hverdage og ud- og indlukning i weekender/helligdage, samt man vil indgå i fodervagter i weekender, ferier og helligdage.

Ekstra ydelser
Der kan tilkøbes yderligere træpiller for 40 kr. pr. sæk

Undervisning
1 time ugentlig under 18 år:                                      314 kr. pr. mdr.
1 time ugentlig over 18 år:                                        380 kr. pr. mdr.
1 time ugentlig egen pony/hest:                                285 kr. pr. mdr.

2 timer ugentlig under 18 år:                                     552 kr. pr. mdr.
2 timer ugentlig over 18 år:                                       684 kr. pr. mdr.
2 timer ugentlig egen pony/hest:                               495 kr. pr. mdr.

Begynderridning (30 min):                                         231 kr. pr. mdr.

Tilkøb af lektioner herudover:                                   200 kr. pr. lektion

Halvpart
En halvpart inkluderer 2 undervisningstimer pr. uge samt facilitetskort.

Andre betingelser
Alle vores priser er plus 30 kr i gebyr.
Der er en månedsopsigelse pr. den første i måneden og skal ske skriftligt på mail bkr.sekretariat@hotmail.com