Undervisning og elevheste / Undervisere

Undervisere

Ninna Hedegaard Rasmussen 
 
Ninna underviser hver onsdag i spring.
 
 
 
 
 
 
 
Gustav Meinertz 
 
Gustav Meinertz er A-rytter hvoraf han er en meget erfaren stævnerytter, han konkurrerer selv til og med Prix St George. Gustav har i mange år tilredet samt uddannet adskillige ponyer og heste, hvoraf flere er uddannet til landsplan. Her har han også skabt en stor erfaring i at ride diverse unghestechampiontaer, egenhedstest, kåringer med mere. 
Gustav lægger meget vægt på rytterens grundridning samt forståelsen heraf.    
Gustav underviser mandag.
 
 
 
 
 
 
 Lærke Kjær
 
Lærke er en erfaren landsstævnerytter. Hun har redet utallige af stævner gennem de sidste mange år og er meget fokuseret på at rytteren i den daglige træning danner et så stabilt grundlag for eventuelle stævner, så både hest og rytter føler tryghed på stævnebanerne. Lærke er tilhænger af at rytteren rider med den rigtige teknik i grundridningen frem for med kræfter. Udover dette er hun tilhænger af at man kommer rigtig langt hvis der i træningen er en god dialog mellem rytter og træner. Lærke underviser om tirsdagen og torsdagen i dressur.
 
 
Bjørk Kaae
 
Bjørk har redet på Børkop Rideklub siden 2011, og startede selv på begynderholdene om fredagen. Bjørk har haft halvpart på Frida, som er elevskolehest, i 2 år. Bjørk rider primært dressur, men holder også af at springe. For Bjørk er det vigtigt at både rytteren og hesten trives, og at rytteren er tryg ved hesten. Bjørk underviser om fredagen på begynderholdene. Samt hun får selv undervisning af Ninna og Gustav
 
 
 
Sarah Damgaard
 
Sarah underviser vores begynder hold om fredagen.
 
Børkop Rideklub | CVR: 71531414 | Mølleengen 111 A, 7080 Børkop - Danmark