Undervisning og elevheste / Undervisere

Undervisere

Johanna Koch Hougaard
Johanne underviser hver onsdag i spring.
 
 
 
 

Gustav Meinertz 
 
Gustav Meinertz er 1A-rytter hvoraf han er en meget erfaren stævnerytter. Gustav har i løbet af sine ponyår tilredet samt redet mange forskellige heste og ponyer op.
Gustav lægger meget vægt på rytterens grundridning samt rytterens udførelse og præcision omkring øvelserne.
Gustav får selv undervisning af tidligere landstræner og berider Bjarne Nielsen samt undervisning af berider Jim Rasmussen. 
Gustav underviser mandag fra 18:30-20:45. 
 
 
 

Julie Olesen 
 
Julie har sin egen pony og hest. Julie er primært springrytter, men rider også meget dressur og går meget op i at hesten kan sin grundridning i dressuren for at hesten har de bedste betingelser samt vilkår for at springe.  Julie springer LA til springstævner, og træner forskellige øvelser fra LA i dressur. Julie har hjulpet med tilridning af flere ponyer, og rider udover det flere forskellige heste og ponyer. Hun underviser i dressur alle mandage, hvor hun gerne vil videreføre sin erfaring med heste og ridning. Julie underviser om mandagen i dressur. Julie får selv undervisning af Johanna Koch Hougaard i springning og af Gustav Meinertz i dressur.
 

 
 
 
 Lærke Kjær
 
Lærke er en erfaren landstævnerytter. Hun har redet utallige af stævner gennem de sidste mange år og er meget fokuseret på at rytteren i den daglige træning danner et så stabilt grundlag for eventuelle stævner, så både hest og rytter føler tryghed på stævnebanerne. Lærke er tilhænger af at rytteren rider med den rigtige teknik i grundridningen frem for med kræfter. Udover dette er hun tilhænger af at man kommer rigtig langt hvis der i træningen er en god dialog mellem rytter og træner. Lærke underviser om torsdagen i dressur.
 
 
Bjørk Kaae
 
Bjørk underviser om fredagen på vores begynderhold.