Undervisning og elevheste / Undervisere

Undervisere

Johanna Koch Hougaard
 
Johanna er springrytter og har stævneerfaring på CSI/internationalt niveau, hvor hun har konkurreret både herhjemme og i udlandet. Johanna har arbejdet i salgs- og konkurrencestalde, og hun har derved erfaring med træning og ridning af mange typer heste, fra helt unge til grandprix. Johanna tror på vigtigheden af det grundlæggende, tekniske arbejde bag en succesfuld tur på springbanen, og lægger vægt på dette.
Johanna modtager selv undervisning, i både spring og dressur, af berider Peter Rahbek.
Johanne underviser hver onsdag i spring.
 
 
 
 
 
 
Gustav Meinertz 
 
Gustav Meinertz er A-rytter hvoraf han er en meget erfaren stævnerytter, han konkurrerer selv til og med Prix St George. Gustav har i mange år tilredet samt uddannet adskillige ponyer og heste, hvoraf flere er uddannet til landsplan. Her har han også skabt en stor erfaring i at ride diverse unghestechampiontaer, egenhedstest, kåringer med mere. 
Gustav lægger meget vægt på rytterens grundridning samt forståelsen heraf.    
Gustav underviser mandag fra 18:30-20:45. 
 
 
 

Julie Olesen 
 
Julie har sin egen pony og hest. Julie er primært springrytter, men rider også meget dressur og går meget op i at hesten kan sin grundridning i dressuren for at hesten har de bedste betingelser samt vilkår for at springe.  Julie springer LA til springstævner, og træner forskellige øvelser fra LA i dressur. Julie har hjulpet med tilridning af flere ponyer, og rider udover det flere forskellige heste og ponyer. Hun underviser i dressur alle mandage, hvor hun gerne vil videreføre sin erfaring med heste og ridning. Julie underviser om mandagen i dressur. Julie får selv undervisning af Johanna Koch Hougaard i springning og af Gustav Meinertz i dressur.
 

 
 
 
 Lærke Kjær
 
Lærke er en erfaren landstævnerytter. Hun har redet utallige af stævner gennem de sidste mange år og er meget fokuseret på at rytteren i den daglige træning danner et så stabilt grundlag for eventuelle stævner, så både hest og rytter føler tryghed på stævnebanerne. Lærke er tilhænger af at rytteren rider med den rigtige teknik i grundridningen frem for med kræfter. Udover dette er hun tilhænger af at man kommer rigtig langt hvis der i træningen er en god dialog mellem rytter og træner. Lærke underviser om torsdagen i dressur.
 
 
Bjørk Kaae
 
Bjørk har redet på Børkop Rideklub siden 2011, og startede selv på begynderholdene om fredagen. Bjørk har haft halvpart på Frida, som er elevskolehest, i 2 år. Bjørk rider primært dressur, men holder også af at springe. For Bjørk er det vigtigt at både rytteren og hesten trives, og at rytteren er tryg ved hesten. Bjrøk underviser om fredagen på begynderholdene. Samt hun får selv undervisning af Johanna og Gustav