xcxc

Faciliteter

Børkop Rideklub er en klub udover det sædvanlige. Rideklubben er beliggende i naturskønt område. Her er der mange gode turmuligheder både til galop samt skridtturen.
På klubbens arealer befinder der sig en lille å. Å'en er vellidt om sommeren for heste samt ryttere.
Området omkring BKR er desuden omgivet af lækre skov og tur-muligheder.
Rideklubben befinder sig sådan at der er mulighed for at ride ture til strand og vand, som ligger i nærområdet.

Rytterstue, fredagskiosk, onsdags-fællesspisning
Børkop rideklub har et stort socialt liv med flere forskellige sammenkomster hver uge. Heriblandt har vi onsdags-spisningen samt fredagscafeen.
Rytterstuen er opvarmet og indrettet med sofa'er, et køkken,  samt mange borde og stole.
Onsdagsspisningen er et stort hit for mange medlemmer på BKR.
Menuen kan blandt andet stå på mange lækre alsidige retter, såsom;
  • Mørbradgryde
  • Frikadeller med kartoffelsalat
  • Kylling i karry
  • Gullashsuppe
  • Svensk pølseret
  • Grillaften
Prisen for dette er 25 kr. pr. barn og 30 kr. pr. voksen.
Overskuddet går til Børkop Rideklubs støtteforening, som sikrer udstyr, strigler, tilskudsfoder og alt andet til vores dejlige elevheste og elevponyer

Hver fredag er der fredagskiosk. Her sælges der hjemmebagt kage, slik, varm kakao, sodavand osv.

Fra rytterstuen kan man se ned i den store 20*60 ridehal. Børkop rideklub har den fedeste walber bund. En bund som altid er i orden og bliver harvet flere gange i ugen.

Stalde
På Børkop Rideklub er der store dejlige og lyse stalde.
I elevstalden er der striglepladser, så børnene ikke skal stå midt på staldgangen med ponyer og heste.
Der er 15 bokse i elevstalden og 5 striglepladser, solarie, sadelrum, vaskemaskine til dækner og underlag, foderrum og direkte indgang fra stald til ridehus.

I privatstalden er der 15 bokse.
Der er også stort sadelrum, hvor opstalderne har aflåste skabe til rådighed.
Derer stort foderrum, med plads til eget skab til dækner eller lign, og desuden er der tilbygget til stalden - en stor staklade til hø, wrap og halm.

Ridehal
Stor lys og helt nyanlagt ridehusbund, som er fiberbund samt stort lysindfald fra nyligt anlagt tag på ridehuset.
Ridehuset er kun optaget onsdage aftner, til springning, hvor ellers det som oftest vil være ledigt til benyttelse, for ryttere der ikke deltager i undervisningen, omkring kl. 18.30 de andre hverdage.